Pagina principala Contact Album foto Sportivi  
 

Puteti descarca AICI formularul.

Conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea sa directioneze doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o entitate nonprofit (asociatie, fundatie), unitatilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private.

Puteti directiona 2% pentru a susţine activitatile noastre sahiste (cursuri, tabere, deplasari la competitii, editare de manuale, achizitii de trofee pentru recompensarea efortului elevilor nostri, etc)
Incepand cu 1 ianuarie 2018 puteti contribui directionând 2% din impozitul pe venitul realizat in 2017, pe care îl datorati statului, catre clubul nostru de sah, Asociaţia Club Sportiv Logic 64 Brasov. Aveti astfel posibilitatea de a decide în mod direct ce se întampla cu impozitul dvs. (2% din acesta), fara a implica nicio cheltuială suplimentară din partea dumneavoastră, acesti bani se retin oricum. Daca aveti venituri doar din salariu si pensii care au fost impozitate si decideţi directionarea a 2% din impozit catre Asociatia Club Sportiv Logic 64 Brasov, va rugam sa completati Declaratia 230 cu datele dvs., datele datele clubului fiind deja completate. Aceasta declaratie ne-o puteti aduce noua sa o predam sau o puteti preda dvs. la administraţia financiară de care aparţineti. De aici puteti descarca formularul 230 (il gasiti pe pagina web a clubului sportiv Logic 64 Brasov)
Anul la care se face referire in declaratie este 2017, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2017. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit, va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.
Multumim celor care ne-au sustinut si in anii trecuti, singura rasplata pe care v-o putem oferi in afara de recunostinta noastra, sunt rezultatele obtinute de copii si progresele lor, pe care le-ati asigurat si dvs. prin fiecare formular completat si depus. Cei cu care ma intalnesc personal, pot sa imi aduca formularele completate si sa ma ocup eu de depunerea lor centralizata la administratiile fiscale.

Puteti descarca AICI formularul.


 
  Copyright © 2010 C.S.Logic 64 Brasov