Pagina principala Contact Album foto Sportivi  
 

C.S.Logic 64 Brasov s-a infiintat la data de 19 octombrie 2010 reunind in jurul celor doi antrenori, Iulian Sofronie si Claudia Sofronie, sportivii care pana la acea data erau legitimati la C.S.Dinamo, a carui sectie de sah a fost desfiintata pe fondul crizei financiare.

Ne-am asumat astfel misiunea de a asigura continuitatea pregatirii sportivilor brasoveni deja consacrati la nivel national si international si in plus sa cream o pepiniera de tinere talente.

In acest sens, ne propunem sa promovam valentele educative ale sahului, sa popularizam si sa dezvoltam practicarea acestuia ca element sportiv, creativ si de dezvoltare personala, in spirit de armonie si fair-play.

Obiectivele noastre sunt:

  • continuarea pregatirii pentru performanta a sportivilor care s-au remarcat deja prin rezultate deosebite la competitii nationale si internationale de juniori si seniori
  • descoperirea de noi talente si formarea lor pentru marea performanta
  • promovarea sahului in gradinite si scoli
  • organizarea de competitii de sah pe niveluri de performanta si categorii de varsta

Pentru indeplinirea acestor obiective, clubul este afiliat la Federatia Romana de Sah (Hotararea nr.70/24.11.2010 a F.R.Sah) si colaboreaza cu Asociatia Judeteana de Sah.

Cautam parteneri care considera ca si noi ca sahul este benefic pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor, indiferent de nivelul la care este practicat si care doresc sa ne sustina.

In urma rezultatelor obtinute la Campionatele Nationale Individuale pentru Copii si Juniori din 2012, C.S.Logic 64 Brasov se afla pe locul VI. din 90 in topul cluburilor sportive din tara.

vezi topul cluburilor pe site-ul Federatiei Romane de Sah

click aici pentru a citi articole de presa

lista structurilor sportive afiliate la Federatia Romana de Sah


 
  Copyright © 2010 C.S.Logic 64 Brasov